Известие

Collapse
No announcement yet.

Почна се!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
    Ok!
    Aма ще имаш ли място и за качето със сланината!
    Днеска чистих!
    Баси и чудото!
    Комплект гаечни ключове от 3.2 до 41мм.
    Комплект звездогаечни от 6 до 32 мм
    Комплект звездогаечни от 1/4 до 7/8"
    Гедория 4-32мм
    Четри удължителя за нея
    Още около 5 кила специфични камъни към нея
    Малка 1/4 комплект с други простотии
    Компресомер
    аерометър за антифриза
    пропилацетиленова горелка
    сребърен, бронзов и калаен припой-2кг
    флюс 0.5кг
    крачна помпа
    пожарогасители 2 бр.
    аптечки 2 бр
    три чифта стари ръкавици
    кожено яке
    усилвател -около 8-10 кила
    две тонколони 75 вата
    буфер 320 вата
    Две кормилни щанги
    резервни"
    комп;ремъци,свещи; клапани!? и 22 броя болтове за гумите
    Аптечка пълна с метчици, флашки и бургии за тях(отделно имам в куфара)
    4 броя раздвижни райбера
    четри парчета по 10-20 метра кабел
    Две кутии с кабелни обувки и дребен чарколяк
    12 лампи за фарове и кесия с други видове
    газова бутилка
    два триъгълника
    два крика
    три ключа за гуми
    плажен чадър
    Два поялника 250Ват и 60 ват 12 волта
    Най-накрая си открих и карбоновия телескоп, дето го търсих до побъркване 3 месеца!
    Цинков хлорид 0.5кг
    Останалото пуснах в кофата!
    ти си изнесъл цял сервиз бе виж как ме подсещаш да метна в багажника един 12 волтов поялник и някой хубав крик .

крисчо, кърпи дупката , че ще качиш някоя мадама до теб и ще вземеш да я изтръскаш нейде по магистралата.
    точка

Comment

• mordohy май си решил да правиш гаражна разпродажба или ще е търг с наддаване ,

Наздраве днеска е Трифон зарезан

http://www.bgfactor.org/news.php?cm=13&nid=61792

на 14-ти пак може
      Ако съдбата ти обърне гръб-изчакай я да се наведе.....
      Звукът може да бъде
      описан само така: представи си смесица от бръмченето на Nascar-Chevys и пакистанска свиня-майка

Comment

• Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
        ти си изнесъл цял сервиз бе виж как ме подсещаш да метна в багажника един 12 волтов поялник и някой хубав крик .

крисчо, кърпи дупката , че ще качиш някоя мадама до теб и ще вземеш да я изтръскаш нейде по магистралата.

Какви мадами бре колега той няма де да ги сложи освен в легена на рзервната гума че да не се таркалят вътре ма там май щял да слага газовата бутилка!!!!

От полуоската нищо не съм пипал само дето я разходих да му е.... поръчах си нови!!!!! Връщам я при първа възможност!!!!!
        Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

• как отзад ве, сядат в мен
          33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщение

Вътре е такъв кучи студ, бедна ви е фантазията...първите 10 минути ми тракат зъбите
            Пролетта наближава
            Ама тая дупка я закърпи моля ти се че да не и стане навик да се показват разни дупки
            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от миро Покажи съобщение
              Крис, мери ли колата на кантар? :]
              ходих да я тегля, колата е 910кг с 2 седалки и с 2 литра бензин
              33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• А бе Крис ти тая кола си я направил за състезания бе , интересно ми е куките като те спрат не се ли заяждат като те видят окопчан с 4 точки спортния волан няма седалки отзад изкормени стелки ? Ко ти викат :Д
                Alfa Romeo 33 IMOLA 1.4 i.e. 90hp. 1351 cc. 93 г. (907A)

Comment

• Първоначално публикувано от RaIDeR Покажи съобщение
                  А бе Крис ти тая кола си я направил за състезания бе , интересно ми е куките като те спрат не се ли заяждат като те видят окопчан с 4 точки спортния волан няма седалки отзад изкормени стелки ? Ко ти викат :Д
                  вариант 1
                  -Момче какво си се окопчало с тея колани ще излиташ ли? Аре скачаи в патрулката!!!

вариант 2

Добър вечер! Полицаи Сербезов документи за проверка!!!
                  -Ооооо малд шофиор гледам вързал си се с тези колани ще кажеш че си на изпит в НАСА ооо от зад и колани нама о и седалките и тях охооо ама то ни кори ни балатум на пода.!! Ти си я изкормил бре момче !!
                  -Опааа виж ти махнал си и вратичката на жабката значи я олекотяваме АААААААА бегачка си праим АААААААА!!!!! По гонки ходим май АААААА !!!!
                  И СЯ КО ПРАИМ!!!!!!!!!
                  Заповядаи до полицеиския автомобил!!!!
                  Last edited by TishO; d.m.y г., 21:59.
                  Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

• Вариант 3 :
                    Колега я му пусни палката на тоя,да го видим къде се е разбързал...
                    (звук от преминаваща 33-ка с над 200км в час) ...
                    Alfa Romeo 156SW 1.9JTD,Fiat Punto 1.2 16V Sporting,Alfa Romeo 166 2.4JTD 136hp-ex,Alfa Romeo 33 1.3L IE-ex,

Comment

• Охо със над 200 км. ама друг път. Крис със над 160 и вижда бялата светлина!!!

п.с.Кристяне базикам се да не се засегнеш нещо !!!!

Comment

• еии за ташак го взехте момчето ама ше припадате,ако не от колата по-друг начин
                        Alfa 145 1.4 t.s

Comment

• Хаха баси и коментарите аз :Д имам един приятел на времето имаше лада 1600 бивша полицейска разстъргана , после я тунингова и всеки завой с вратите го зема :Д куките го знаеха на изуст и всеки път едни дълги листи се изписваха като почнеш шумна,гърмяща,пушешта,безразсъдно шофиране,затъмнени стъкла и тнт това всеки път се пишеше :Д
                          Alfa Romeo 33 IMOLA 1.4 i.e. 90hp. 1351 cc. 93 г. (907A)

Comment

• Първоначално публикувано от Perdaha Покажи съобщение
                            еии за ташак го взехте момчето ама ше припадате,ако не от колата по-друг начин

Не какво говориш Крис толкова много ми е помагал и винаги когато съм имал нужда от каквото и да е....Случвало се е дори 12 вечерта да го разхождам заради мен и се е отзовавал и помагал.Така че никога не бих го взел за ташак. Просто се шегувам.А Крис като приятел и човек на които може да разчиташ е N1 поне за мен е така.Така че в никакав случеи немога го взема за ташак!!!

Comment

• Да не говорим колко ревностно пази спортната репутация на 33 по Варненските кръстовища...Не не на ташак го взимам,на ръце го нося човека...Маитапа настрана едно голямо ЕВАЛА! 33-ката е станала стабилно зверче...
                              Alfa Romeo 156SW 1.9JTD,Fiat Punto 1.2 16V Sporting,Alfa Romeo 166 2.4JTD 136hp-ex,Alfa Romeo 33 1.3L IE-ex,

Comment

• Зависи до полицаите, едни ме питат дали има ефект от олекотяването, други искат да ме спират от движение ... но всички са равни пред Стефан Стамболов

днес сложих най-накрая седалката
                                Attached Files
                                33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Working...
                                X